eluke ikka tasapisi veereb

Hei mu kallid sõbrad!

Ma pole jälle tükk aega kirjtanud. Loodan, et Teil kõigil läheb hästi. 
Märkamatult on alanud kevad ning sünge talv on läbi saanud. Päike sillerdab akna taga, maa pind sulab, linnud siristavad, mets tärkab. Minu isa alat ütles, et tema lemmik aastaaeg on kevad, sest järgmisena tuleb suvi. Kevad on tegelikult niisamagi ilus aastaaeg, sest kevadine päike paitab nii mõnisalt nägu ning see tärkamiseaeg on ikka nii ilus. 

Kevade juures mulle muidugi ei meeldi see nõme pori. Siis on jalatsid porised, lapse riided porised, auto porine. Oh ärme sellest porisest autost parem hakka rääkimagi, arvan, et kui keegi mulle paar seemet mu auto katusele paneks, siis hakkaksid peagi seal taimed kasvama, sest mu auto ktus on paraaid mättaid täis. 
Käisin üleeile õhtul surnuaias ja jäin autoga ringi keerates kinni ja rattaste all ringi käimisega ketras ikka korralikult poriseks mu auto. :D
See nädalavahetus möödub mul aga tööl, kus siis veel kui Tristveres, niiet ootan Teid meeleldi endale homme ja ülehomme külla :)

Karl Hendrikust siis nii palju, et kasvab ja areneb tema nagu mühinal. Lemmik mänguasjaks on ikka minu telefon, mille ta topib endale kõrva äärde ja teeb "allo allo". 
Õise magamisega on hetkel natuke probleeme, sest ärkab tema meil iga natukese aja tagant ju üles. Nii ma siis transpordingi end öösiti meie voodist lapse voodisse ja vastupidi. Üks öö magasin lapse kaisus ja ta oli une pealt mähkme lahti kiskunud, niiet ärkasin mina selle peale siis üles, et kuulsin kuidas "sorrrrrrrrrrrrrrrr" midagi kuskile sorises. See oli muidugi Karli piss, mis märgas ära nii voodi, kui Karl Hendriku riided. Tal on muidu niisamagi tekkinud komme, et kui mässu liiga märg "tema "arvates, siis võtab ta selle hommikuti ise endal jalast ära, nii öelda märguandeks mulle, et ma ta kas potile paneks või talle kuiva mässu paneks. 
24/7 käivad meil kodus telekas "Masa ja karu", mul on peaaegu kõik osad nii pähe kulunud, et tean juba silmad kinni millise osaga tegu. Imelikul kombel Karl Hendrikule muud multikad eriti ei istu, vaatab neid korra ja siis läheb tegeleb enda asjadega edasi. Aga "Masat ja karu" võib ta vaadata tõesti väsimatult. :)

Korteriremont meil ka eriti ei edene, iga nädalavahetus on midagi teha ja nii ongi meil juba kuu aega olnud vaid üks sein uue tapeediga kaetud. See nädalavahetus olen ma tööl, äkki siis järgmine nädalavahetus läheb õnneks ja saame lõpuni tapeeditud. Varsti tuleks uued aknad ka ära tellida, et saaks soojemate ilmadega juba need ära vahetada. WC-le saime vähemalt lõpuks ukse ette, jess!

Vot selliselt veerebki meie eluke hetkel. :)
Eks üritan teid rohkem asjadega kursis hoida!
Olge muhedad!

Minu naistepäev :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused