Maitsvad ahjukartulid ja kana

Nii mõtlesin jagada teiega viisi, kuidas mina teen ahjukartuleid ja ahjukana ning mis minu arvates tulevad nii tehes ülimaitsvad.

  • Kõigepealt muidugi koorin soovitud koguse kartuleid, kuna mina teen tavaliselt ahjukartuleid koos kanaga kahele inimesele, siis piisab umbes 8-st kartulist. 
  • Kui kartulid kooritud, pesen nad veel ilusti puhtaks. Pooleks ma neid ei lõika, sest enamasti valin sellised kartulid, mis ei oleks liiga suured, ega liiga väiksed.
  • Valan ahjuvormi vett (nii umbes põhjast 1 cm jagu) (vett panen sellejärgi, et umbes pool kartulist jääks vette ja pool välja.
  • Sulatan pannil võid. Enamasti kasutan Rama 70%-st võid, aga sobib ideaalselt ka Tere või. 
  • Siis kui või on pannil sulanud, veeretan kartuleid seal sees, niiet kartul saaks igalt poolt mõnusalt võiga kokku ning seejärel asetan kartulid vormi. Juurde lisan ka siis kana.
  • Kui pannile jäi veel sulanud võid, siis valan veel kana ja kartulid sellega üle.
  • Enne ahju pistmist lisan veel soovitud maitseained. Raputan kartulitele ja kanale soola, pipart ja kuna mul kanamaitseainet kodus ei leidu, siis kanale panen veel peale guljaššimaitseainet, mis tegelikult annab head maitset.
  • Siis pistan vormi ahju ning 200 kraadi juures küpsema.
  • Küpsemisel ette antud aega ei ole, sest tegelikult tuleb ise käia vahepeal vaatamas ja noaga katsumas, kas kartul ja kana on valmis. Vahel kulub tund, vahel poolteist, täiesti oleneb ahjust ja temperatuurist.
  • Ahjust välja võtan ma nad siis, kui kartulid on mõnusalt kuldsed ja kana krõbedalt pruun. 


Pole ju tegelikult üldse raske, tulemus tuleb ülihea. Kindlasti soovitan MITTE lisada õli, sest või ja kanast tuleb rasv on piisavad küpsemiseks. Või kasutamine annab kartulitele mõnusa maigu.
Head isu! :)




Kommentaarid

  1. Tere, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalist laenu ning saate ka laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha oma tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  2. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke meile otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil oma pikaajalisi ja lühiajalisi finantseesmärke parandada. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahaliste vahendite puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu kaaslasega, me saame teid laenuga aidata.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi osapoolte huvides.

    VastaKustuta
  3. Head uut aastat, tere tulemast lehele 2021. Aasta alustamiseks saate NOVA GLOBAL FINANCE'l taotleda laenu vaid 2% intressimääraga.

    Ükskõik, kas soovite elustiilile hoogu anda või teil on ootamatuid kulutusi, on NOVA GLOBAL FINANCE'i laen kulutõhus viis selle elluviimiseks.

    Nova Global Finances on paindlik: saate laenata kuni 10 miljonit eurot, sobiva tagasimakseperioodiga vahemikus 1 kuni 30 aastat. Pakume laia valikut isiklikke laene, ärilaene, kodulaene ja võlgade konsolideerimise laene, mida saab vastavalt teie muutuvatele vajadustele ja oludele kohandada 2% intressimääraga.

    Mida sa saad:
     Kohene juurdepääs oma fondidele pärast heakskiitmist
     konkurentsivõimelised intressimäärad
     paindlikud tagasimaksetingimused
     võimalus oma laenu kiiremini ära maksta (lisatasud vähendavad laenu kapitalisummat)
     Lihtne kinnitamine, kui vajate täiendavaid vahendeid
     Laenu saate taotleda endale sobivas kohas ja kellaajal

    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne! Ettevõtted või üksikisikud, kes on huvitatud Nova Global Finances'ist laenu taotlemisest ja vajavad lisateavet KUIDAS KOHALDADA, peaksid SAATAMA MEILI aadressile (novaglobalfinances@gmail.com) VÕI võtma ühendust hr Elliotiga whatsApp: +31642117819 lisateabe saamiseks ja suuliste briifingute jaoks. Kehtivad tingimused.

    VastaKustuta
  4. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate vastuse kohe.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahaliste vahendite puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, kuna oleme aidanud paljusid eraisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kokku puutunud finantsraskustega

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi osapoolte huvides.

    VastaKustuta
  5. Kiireloomuline laenupakkumine.
    Pakume taskukohaseid laene eraisikutele ja ettevõtete omanikele, võtke ühendust
    meile: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com) lisateabe saamiseks.

    VastaKustuta
  6. Tere kõigile, minu nimi on Bensonn, ma olen Saksamaalt, stuttgarti linn, ma olen siin, et anda tunnistust selle kohta, kuidas ma sain laenu firmalt GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM pärast seda, kui esitasin kaks korda erinevate võlausaldajatega, kes väidavad end siin laenuvõtjana. foorumis, arvasin, et nende laenamine on reaalne ja seda rakendati, kuid nad ei andnud mulle kunagi laenu enne, kui mu sõber tutvustas mulle krediidifirmat GEORGE WILLIAMS, kes lubas mind aidata minu sooviga laenuga ja tõesti tegi seda, nagu lubati mul oli kahtlusi, kuid ma ei kasutanud kunagi usku ära. Ma poleks iial arvanud, et on veel usaldusväärseid laenuvõtjaid, enne kui kohtusin GEORGE WILLIAMSiga, kes aitas mind tõesti krediidiga ja muutis mu elu paremaks. Ma tean, et häid laenuandjaid on veel palju, kuid ma soovitaksin teil proovida laenufirmat GEORGE WILLIAMS, selle hoolt ja mõistmist. te ei tea, kas vajate erakorralist laenu või soovite oma projektidele rahastust, seega võtke julgelt ühendust hr GEORGE WILLIAMS, laenufirma, tema e -posti aadress on? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    VastaKustuta
  7. Hello everyone, I have lost money to so many companies that have claimed to be real lenders, but all my efforts have been in vain, I have lost more than 3500 euros to fake lenders to whom claim to be what they are not. Until my friend introduced me to the right lender I contacted and I successfully obtained a loan from them in just 48 hours, I would recommend anyone looking for a loan without fear to contact them by email:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    VastaKustuta
  8. Olen 51 -aastane. Äriline naine. Kunagi oli mul rahastamisega raskusi
    minu projekt / töö. Kui poleks tema head sõpra, kes mind sisse tõi
    GEORGE WILLIAMS LAENUFIRM, kus sain tema ettevõttelt laenu [150 000 dollarit]. Kui ma nendega ühendust võtsin, kulus minu laenu kinnitamiseks ja pangakontole kandmiseks pärast kõigi nende täitmist vaid 72 tundi.
    laenulepingus / eeskirjades kindlaksmääratud viisid. Isegi kui
    teil on halb krediidivõime, nad pakuvad teile ikkagi teene. Kui sa
    vajate erakorralist rahalist abi, saate nendega juba täna laenu saamiseks selle e -posti aadressi kaudu ühendust võtta: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    VastaKustuta
  9. Tere, Kas vajate oma finantsvajaduste rahuldamiseks erakorralist laenu? Pakume laene vahemikus 2 000,00 kuni 100 000 000,00, oleme usaldusväärsed, võimsad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidikontrollita ning pakume selle ülekande perioodil välislaenudele 100% garantiid. Samuti andsime laenu kogu valuutas 2% intressiga kõikide laenude eest ja ilma ettemakseta .... Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust selle meili kaudu. Palun võtke meiega ühendust, kui olete sellest huvitatud: {jameskelvine28@gmail.com} ja olete täielikult rahul.

    VastaKustuta
  10. Tere härra / proua
    Pakume laene alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
    Te teate, et raha laenamine on keelatud.
    Peate laenu saama, pange tähele valdkondi, kus saame.
    sind aitama:
    * Rahaliselt
    * Hüpoteegid
    * Investeerimislaenud
    * Autolaenud
    * Võlgade konsolideerimine
    * Krediidipiir
    * Teine hüpoteek
    * Krediidi tagasiostmine
    * Isiklikud laenud
    Otsite projekti ja vajate rahastamist, arvete tasumiseks raha, raha ettevõttesse investeerimiseks.
    võtke meiega ühendust e -posti teel [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    VastaKustuta
  11. Kiire kiire laenukinnitus samal päeval, isegi madala krediidiskooriga aktsepteeritakse endiselt, sain oma oma just täna ilma igasuguste stressivahendite või liigsete nõueteta, võtke täna kõik proua Maria Katarzyna laenufirmaga ühendust, et saada täna legitiimne kiirlaen, ma pole kunagi Usun, et seni, kuni ma tema ettevõttega kohtun, on endiselt seaduslikke laenuandjaid. Kõik tänu neile. Võtke nendega ühendust meili teel {mariakatarzyna167@gmail.com} või WhatsApp +1{780-907-017}. Jätkake head tööd.

    Teresa O

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused