Ülilihtne "Merevaigu" kanapasta





Mõtlesin eile pikalt mida süüa teha. Algul mõtlesin, et teen hakklihakastet, kuid siis meenus, et mul on külmkapis paar päeva tagasi prooviks ostetud Rannamõisa Merevaigu kanafileepalad. Siis tekkis aga uus probleem, et kuidas neid siis ära kasutada, kas lihtsalt praadida pannil ja teha juurikaid kõrvale või kuidagi muudmoodi? Aga siis tuli idee, et prooviks neist teha kanapastat.
Mõeldud, tehtud. 

Koostisosad:
  • 250g pennesid
  • 500g Rannamõisa Merevaigu kanafileepalad
  • 350 ml kohvikoort
  • riivjuustu
  • soola
  • pipart
  • kirsstomatit kaunistuseks



Retsept:

  • Keetsin penned. 
  • Kanafileepalasid oli karbis umbes viis tükki ehk umbes mingi 100grammised tükid. Tükeldasin need väiksemaks ja panin pannile. Esialgu ma mingit soola ja pipart ei lisanud. 
  • Praadisin nad enam vähem läbi, lisasin pannile penned ja kohvikoore ning segasin. Siis lisasin maitse järgi soola, pipart. Ning lasin siis sel kohvikoorel niiöelda "keema" minna. Vahepeal ühtlaselt segades, et toit pannil põhja ei kõrbeks. Lülitasin pliidi välja ja lisasin veel riivjuustu, see sulas sekunditega. 
  • Siis serveerisin. Lisasin peale veel natuke riivjuustu, sest juust annab minu arust pastale veel parema maitse. Ja kaunistuseks üks poolekslõigatud kirsstomat.

Minu arust ülilihtne, kiire ja maitsev õhtusöök. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused