Paneks selle blogi üldse kinni ja hakkaks oma elu elama, või mis?



Ma pole see kuu üldse aktiivne olnud. Ei blogis, ei sotsiaalmeedias, ega ka eraelus.
Mind valdab mingi üldine masendus. Olin vahepeal täitsa mitu päeva Facebookist ja telefonist eemal. Lihtsalt niisama, et näha kas midagi ka muutub. Veits muutus küll. Mul oli palju rohkem aega iseenda jaoks. Selle asemel et telefonis Facebooki või Instagrammi scrollida, lahendasin ma hoopis ristsõnu. Ja, just, RISTSÕNU! Võib kõlada vanamoeliselt, aga oma aju tuleb vahepeal treenida ka. 
Aga kas keegi tundis minust puudust ka, kuid mind nt Facebookis polnud? No ikka, kuidas siis muidu, aga enamus kirjad olid ikka sellised, et kellelgi oli jälle midagi vaja. 🤦‍♀️

See selleks. Kaalusin vahepeal isegi blogi sulgemist ja blogimisega lõpparve tegemist. Sest tundsin, et I'm done ja mul pole enam lihtsalt midagi Teile rohkem öelda ja kirjutada. Mõtted on otsas. Ning miks peaks üldse keegi kogu aeg tahtma mu hala kuulata? (mitte et ma kogu aeg halaks, või siiski???)

Siis aga mõtlesin, et oleks äkki õige aeg alustada hoopis puhtalt lehelt ning teha mõned värskendused. Seda muidugi blogi osas. Mõtlesin, et teeks päris oma domeeni ning koliks oma vana blogi sinna üle jnejne. Aga selle mõtte teostuse takistuseks said aga minu napid IT-oskused. Ma ei oska. Ma uurisin, puurisn, aga eip, see pole minu teema. Jään edasi siia keskaegsesse bloggerisse ning ootan, kuni mõni IT-mees mu ükskord koopast leiab ning mind aitab. Anyone?

Siin ma nüüd jälle istun ja muudkui halan Teile. 

Mõtlen, et ma ikka ei saa blogimisest loobuda. Miks? Vastus on lihtne. Kui mul pole sõpru, tuttavad, mitte kedagi, kellele oma muredest või rõõmudest rääkida, siis on mul vähemalt blogi, kuhu ma saan need üle kirjutada. Samas mõtlen ma vahel, er äkki mul polegi selliseid inimesi, kes minult vahelt küsiks: "kuidas Sul läheb", just seetõttu, et ma blogin? Noh, sest, kui mul läheb hästi, siis ma räägin ju kindlasti sellest blogis, kui mul läheb sitasti, siis ma ikka räägin sellest blogis ning ja kui ma ei blogi, siis jusiis mul läheb ikka kah kuidagi. 

Haha, ma ei tea. MA EI TEA!!! Tahaks appi karjuda. 

Mis Teie arvate, mis ma tegema peaks? Panen äkki ikka selle blogi kinni ja hakkan oma elu elama, ilma et keegi teaks, kus ma olen, kes ma olen, või mida ma teen? 🤔

Kommentaarid

  1. Vaatasin jh, et insta oled sa kinni pannud. Kui sa domeeni tahad, siis kõige lihtsam ja eestikeelne on https://www.veebimajutus.ee/ ma ise kasutan https://www.hostinger.ee, sest olen seda aastaid kasutanud. Üks blogi on nüüd veebimajutuses ka. Tegelikult päris lihtne on oma bloggeri blogi teise kohta kolida. Tuleb lihtsalt uues kohas(eeldavasti paigaldad sa wordpressi) see üles laadida. Kõigepealt laed blogeris blogi alla ja siis wordpressis üles. Ma arvan, et kui sa hakkama ei saa, siis aitavad sind näiteks veebimajutuse IT inimesed. Ilusaid jõule sulle ja su perele.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused