Kahtlane kotike trollis ehk kuidas kaks niidirulli ühe mehe õnnelikuks tegid

Heihei,
Räägiksin Teile siis ühe loo, sellest mida Karolinaga eile juhtusime nägema.
Nimelt peale kooli oli mul veel 2 tundi jäänud konsultatsioonitunnini ja siis otsustasime Karolinaga, et käime Magistralis.

Lipsasime siis Keemia peatusest trollile. Saime istuma. meie vastas pink oli tühi, kuid seal pingil oli väike kotikene. Me mõlemad Karolinaga nägime seda, aga ei tundnud huvi selle vastu. Arvasin, et keegi oma kommid vms maha jätnud.

Paar peatust läks mööda, kui trolli sisenes üks vanem härra, ta istus meie vastas pingile selle pisikese kotikese juurde. Ka tema märkas seda ning võttis selle kohe kätte. Mähkis seda kotikest siis lahti. Samal ajal mina ja Karolina silma nurgast jälgisime mis toimub. Kui kaks asjandust mis seal kotikeses olid, hakkasid nähtavale ilmuma selgemalt, siis esimese mõttena vaatasin et need mingisugused kaks väikest pommi. (Hiljem selgus, et Karolina arvas täpselt sama).
Ja siis see mees pöördub meie poole. "Kes need niidirullid siia jätnud on?"

Vaatasime Karolinaga nõutult üksteisele otsa ning kehitasime õlgu. Kotikeses oli ka tšekk, mees uuris seda ja ütles "13.28 on ostetud" samal ajal vaatas ka oma kella, kell oli sell hetkel 14:37.
Siis mees naeratas kavalalt ja ütles "noh need niidid kuluvad nüüd küll marjaks ära " samal ajal neid endale kotti pistes, "loodan, et keegi otsima ei tule. Naine ikka kogu aeg kodus vingub, et niiti pole. "
Ei suutnud ma siis enam kommenteerimata jätta ja ütlesin rõõmsalt "jah, nüüd saate niidid koju viia ja öelda naisele üllatusüllatus, otsin Sulle niiti". Ja nii me siis kolmekesi naersime seal trollis.

Näite, taaskord lugu sellest, kuidas üks tillukene asi võib Su päeva rõõmsamaks muuta. :)
Ja ma ei suutnud jätta seda armast lugu rääkimata.

NB: Tuletan endiselt meelde, et varsti enam ma oma blogipostitusi enda FB kontol ei jaga, vaid teen seda eraldi FB lehel: Leanika Elublogi (https://www.facebook.com/Leanika-Elublogi-431473430371608/?fref=ts)
Niiet kui tahate mu tegemistega kursis olla, siis soovitan Teil sinna LIKE panna. :)

Olge tublid ja musid!
Teie, Leanika

Kommentaarid

Populaarsed postitused