7 kuud õnne ja armastust



Ma polegi ammu Siim Sandrist üldiselt rääkinud, meie arsti visiitidest ja arengutest. 
Arstil oleme nüüd me nii erinevatel aegadel käinud, kuna Siim oli pikalt haige vahepeal. 
28.03 kaalus ta 8040g ning oli 67 cm pikk. 
25.04 kaalus Siim 8550g ning oli 70 cm pikk. 
15.05 kaalus 8770g ning 71.5 cm pikk. 

Sööb ta endiselt rinnapiima. Ja jumal hoia, et see nii ka jääks, sest oleme proovinud talle lutipudelist vett pakkuda, aga ei ole see mees lutipudelist huvitatud. Vaatab seda nagu imeasja ning juua ta sealt ei oska. 
Roomab ta ühest toa otsast teise sama kiiresti, kui ma siin ühe lause jäuan trükkida, niiet selles on ta ikka väga osav juba. Kahjuks veel ta ei istu. Mõned sekundid kõigest. Niiet seda peame veel harjutama. 
Peale rinnapiima sööb ta veel meil suure isuga banaani, pirni ning putru. 
Poepüreed talle eriti peale ei lähe. Kui siis mõned magusamad. Lihaga püreesid ta näiteks üldse ei taha. Eilsest hakkasin talle putru tegema nii, et kui puder valmis, lisan magusat püreed hulka. Nii maitseb talle puder ka rohkem. 

Vahepeal oli Siimul palavik pikalt ning kole köha ja nohu. Saime antibiootikumid peale ning mingisuguse siirpu ka, mis vist röga lahtistab vms. Teisipäeval läheme uuesti arstile, et teada saada, kas hakkame haigusest priiks ka juba saama. 

Kui meil vahepeal oli periood, kus ma Siim Sandrit kogu aeg magama pidin kussutama, siis enam seda muret pole. Magama jääb ta täitsa ise. Ainult kõht tuleb korralikult täis sööta. Päevaseid uinakuid teeb ta üldjuhul vankris, kuna nii ilusad ja soojad ilmad olid vahepeal, et patt oli toas istuda. 
Viimase nädala jooksul oleme hästi palju viibinudki just värskes öhus ja ringi jalutades. 

Eluke veereb tasapisi ning juba ta ongi 7 kuud ja 10 päeva noor. Kui aeg nii kiiresti edasi läheb, siis varsti on ta hoopis 7 aastane ja läheb juba kooli. :D



Kommentaarid

Populaarsed postitused