Mu tiburull sai kaheseks!


No lihtsalt WOW!
Karl Hendrik sai laupäeval (3. veebruaril) kahe aastaseks. KAHE AASTASEKS. Mis minu beebist saanud on? Sirgunud on juba suur poiss, keda enam ei pea magama kussutama, kellel ei pea enam mähkmeid vahetama ja keda ei pea söötma. 
Sest ta teeb seda kõike ise. Magama läheb ise, potil käib ise, sööb ise. Mõelda vaid, et natuke rohkem kui viie aasta pärast läheb ta juba kooli. Kuhu see aeg küll lendab?


Ma veel mäletan, kui ma rase olin ja teda ootasin. Ei suutnud ära oodata, kui ta ükskord sünniks. Siis ei suutnud ära oodata, kui ta kõndima hakkaks. Ja nüüd ei suuda ma uskuda, et ta on juba nii suur. 
Pidasime laupäeval tema sünnipäeva Rakveres Elu- ja Mängukeskuses (LINK). 

Kahju oli muidugi sellest, et enamus kutsutud ei ilmunud kohale. :(
Aga suured tänud neile, kes leidsid ikka selle aja, et kohale tulla ja seda rõõmsat päeva meiega veeta. 
Rakvere Elu ja Mängukeskus on ikka üks väga hea koht lapse sünnipäeva pidamiseks. Ma arvan, et ka järgmisel aastal peame Karli sünnipäeva seal. Tegevusi leidub igale vanusele. Päris väikestele on mängunurk. Suuremad saavad mängida piljardit ja wii-d. Siis on olemas ka padjatuba ning isegi batuut. 
Ja kolm tundi maksis vaid 60€. Mina igal juhul soovitan soojalt!

Eelmisel õhtul hakkasin sünnipäeva toite valmistama, see oli ikka täielik piin. 5 tundi istusin lihtsalt laua taga, tegin suupisteid ja tükeldasin salatimaterjali. 

Koogiga oli ka omamoodi lugu. Algul mõtlesin, et ostame tordi. Siis tuli idee, et meisterdaks ise hoopis tordi. Siis olin ma juba poes ja valisin kooki. Kuid lõpuks ostsin küpsiseid ja kohupiima ning sünnipäeva hommikul kell pool seitse hakkasin hoopis küpsisetorti meisterdama. 
Endalegi üllatuseks tuli see väga maitsev ning külalisedki kiitsid. 
Aga jah, päev oli tore. Tõesti kahju, et teised ei tulnud, lastel oleks olnud niiiiii lõbus! Aga peaasi, et Karl Hendrik ise rahule jäi. :) Ta oli ikka väga õnnelik. Ja see on vast peamine! <3











Kommentaarid

  1. Palju õnne! Kas siis keegi ei tulnud sünnipäevale? Siis on küll kahju. Meie pidasime oma 5 aastase sünnipäeva ka Kratikeskuses ja kutsutud olid lasteaiarühma tüdrukud ja sõbrad väljastpoolt. Maksis vist 70€ 3tundi. Kirjutasin sellest ka oma blogis. http://elveetsius.com/2018/01/28/minu-tutretutre-sunnipaevapidu-kratikeskuses/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tuli ikka, minu õe pere nelja lapsega ning mehe õde oma lapsega, mehe venna naine ning mehe ema. :)

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused