Perepäev loomaaias

Laupäeval oli Eesi Vabariigi sajas sünnipäev. Kurikuulus EV100, mida on juba päris pikalt igal pool "reklaamitud". 
Erinevatel inimestel oli sellest päevast erinev arusaam ning tehti ka erinevaid asju. Kes nautis seda kodus, kes läks Lätti, kes läks loomaaeda jnejne. 

Meie Lätti ei läinud, vaid veetsime toreda perepäeva Tallinnas, loomaaias. 
Idee tuli sellest, et Facebookis oli loodud üritus Lähen loomaaeda 24. veebruaril!, pileti hind oli 1€. 
Startisime Tallinna poole umbes 10.45. Päev oli üsnagi külm ja tuuline, aga panime end soojalt riidesse ning Siim Sandri jaoks võtsime vankri kaasa. 
Lõunaks jõudsime loomaaeda. 

Karl Hendrikuga oli natukene raske seal olla, sest ta tahtis kogu aeg oma tahtmist mööda käia.Nii me käisimegi mõnes kohas lausa mitumitu korda, sest Karl kõndis ühte kohta, siis keeras otsa ringi, tahtis teise kohta. Niiet vahepeal võtsime korda mööda ta Henriga sülle ja viisime edasi teiste loomade juurde. 

Õues oli loomi oma jagu, igasugused lakklambad, ahvid, faasanid, tiiger, hülged jne. Kahjuks jääkaru me ei näinud õues. Puuri juures oli kirjas, et jääkarul oli käpp haige. Nii kahju. 
See eest tiiger oli täitsa olemas ning kõndis oma aias uhkelt edasi tagasi. 
Käisime ka kahes majas. Troopikamajas ja Paksunahaliste majas. Troopikamajas oli igasugu loomi - papagoid, surikaadid, kahepaiksed jne. 

Paksunahaliste majas olid elevandid, jõehobud, kilpkonnad ja igasugused maod. 
Karl oli väga vaimustuses kilpkonnadest. Need muidugi ükstesies väga vaimustuses ei olnud ja kaklesid. :D
Kokku olime umbes poolteist tundi loomaaias. Elasime selle külma ilma üle nign veetsime väga toredalt perega aega. Aga kindlasti on plaanid suvel uuesti loomaaeda külastada, et ikka rohkem loomi näha. :)

Pilte ka:






Kommentaarid

Populaarsed postitused