Rahuliku südamega jõuludele vastu + seiklused Karolinaga :)

Nii ja nüüd ongi käes see imeline hetk, kui mul on selleks semestriks kooliga vsjoo :3 (Ainult jaanuari algusesse jääb üks eksam)

Täna siis tegin ära Tehnomaterjalide eksami. Kuigi eksam oli oodatust raskem, loodan et saan selle siiski soovitud punktidele tehtud ja arvestatud. Ja no tegelikult, kui isegi ei saa, siis saan ka seda jaanuari alguses uuesti teha.

Muidugi, kui oleksin varem alustanud õppimist, siis oleks kindlasti oodata paremat tulemust, aga tõesti nii raske oli leida peale rahulikku nädalavahetust seda motivatsiooni, et eksamiks õppida. Nii see jäigi eilse õhtu peale ja täna ööselgi pole ma peaaegu et magada saanudki.
Peale eksamit sain kokku Karolinaga, meil oli täna tegelikult väga tore päev, vähemalt saime lõpuks koos uusi ja põnevaid mälestusi ning kogemusi.

Käisime Solarises Hessis ja peale seda pidime minema trolliga minu juurde. Kui trollini oli jäänud 6 minutit, mõtlesime, et liigume juba välja.
Karolina ütles et lähme siit, et siit saab treppidest otse õue (näitas mingile uksele). Järgnesin talle nläksime treppidest alla, aga alt ei tulnud õueuks lahti. Vaatasime kella ja mõtlesime, et lähme siis tagasi kähku üles ja lähme teist kaudu, et siis jõuame ka ilusti trollile. Aga ennäe, kui jõudsime üles sama ukse juurde, kust olime sisse tulnud, siis seegi uks oli lukus. Läksin juba natukene paanikasse. Aga seal oli mingi lao moodi asi ja siis Karolina läks sisse ja ütles seal mingile inimesele et uksed on lukus ja et siit ei saa välja, vastuseks saime et uksed peavadki lukus olema, sest tegu ametikäigu. Olime suhteliselt shokeeritud ja ei saanud aru mis toimub, sest oma arust kui sealt uksest tulime, siis seal kirjas küll ei olnud, et tegu oleks ametikäiguga ja pealegi see uks oli ju lahti. Aga see naine ütles, et läheksime uuesti alla ja lükkaksime tugevamalt ust, et see peaks siiski lahti tulema. Läksime, proovisime, aga feilisime, ning läksime taas sama targalt üles tagasi. Siis helistati ja kutsuti mingi kind of turvatädike, et see teeks alt ukse lahti.

Lühidalt, kui me lõpuks Solarisest lõksust välja saime, oli troll juba läinud.
Aga vaatasin et ette tuli just nr 16 buss ja see läheb Väike-Õismäele, ja idee poolest peaks sellega ka peaaegu minu juurde saama. Istusime siis sinna bussi ja sõitsime rõõmsalt edasi.
Aga ega meie seiklused ei lõppenud.

Nimelt, (vist) Karikakra peatuses nägin, et meie ees sõidab nr 7 troll ning ütlesin Karolinale et sellega saame ka minu juurde. Läksime siis kähku bussilt maha, et trollile minna. trollijuht õnneks avas meile viimasel hetkel uksed ja saime peale. Trollis läksime ette poole et istuda, kui trollis öeldi et "Sinilille, järgmine peatus on Haabersti", mõtlesin, et midagi peab olema valesti, sest troll sõidab teistpidi, siis tajusin et troll sõidab hoopis Balti jaama suunas. Läksime kohe siis Sinilille peatuses trollilt maha, nägime, et buss nr 16 (milles olime just istunud) liikus teises suunas ja peatus seal. Läksime kõndisime siis hoopis sinna bussika, sest idee poolest oleks pidanud ju sealt nr 6 troll minema. Kõndisime sinna, sildi küljes küll oli T ja õrnalt oli näha et nr 6 ka kirjas, aga siiski trollide sõiduplaani seal üleval polnud.

Mõtlesime siis Karolinaga et pekki jälle oleme vales kohas. Vaatasime ringi ja siis avastasime et trolliliin jooksebki teises suunas. Kõndisime siis rahulikult trolliliini suunas, kui järsku kaugelt märkasime, et nr 6 troll nüüd tõesti jõuab meist mingi 300 m eemal olevasse bussikasse. Õnneks ta oli ringteel ning ootas teiste autode järgi ning tänu oma väledatele jalgadele jõudsime siis lõpuks sellele trollile, kuhu olime ammu tahtnud jõuda.
Läbi seikluste jõudsime siis lõpuks minu juure. Pidime küll tegema filmiõhtu, aga asi kujunes siiski välja nii, et sõime kummikomme ja rääkisime lihtsalt 3 tundi elust.
Vähemalt oli meil tore :3

Nüüd sai mul just ahjukana ja kartulid valmis ning kohekohe hakkan homseks piparkooke tegema :3
Sest kalla tuleb ju homme koju :)))))
Ja siis saab rahuliku südamega jõuludele vastu minna.

Olge musid,
Leanika

Kommentaarid

Populaarsed postitused