Päevad täis rõõmu ja armastust

Ma polegi rääkinud ammu sellest, kuidas tegelikult meil Karl Hendrikuga läheb.
Poja saab 6 päeva pärast juba kolme kuuseks ning kosumist, kasvamist ja arenemist on silmnähtavalt märgata.

Meie päev algab enamasti umbes kella kuue või seitsme aeg söömisega. Poja on endiselt rinnapiimalaps, kuid annan talle vahepeal lisaks Tutteli piimasegu. Õnneks Tuttel meile sobib ja allergiat siiani pole tekitanud. Kui koolis käin, siis toidabki mu ema teda piimaseguga.
Kui söödud, siis toimub muidugi mähku ja riiete vahetus, sellega kaasneb ka õhuvann. :) Eelmisest nädalast alates kasutab Karl Hendrik juba nr 3 mähkmeid.

Kui mähku ja riided vahetatud ning jonnimistuju veel pole, siis räägime me juttu, laulame ja mina teen talle loomahäälitsusi. Kõige rohkem meeldib talle lehma hääl "muuuuuu", sellepeale ta kilkab ja naerab nii, et suu on kõrvuni. :)

Seevastu lamba "mää", ei meeldi talle üldse ja sellepeale kortsutab kulmu ja teeb jonninäo pähe. :)
Kui poiss pikali olemisest ära väsib, siis jalutame ringi või lähme teise tuppa telkut vaatama. (Emme kasutab muidugi juhust ja vaatab seebikaid). :D
Olenevalt siis sellest mis kell poiss ärkas, kas 6 või 7, jääb ta umbes 8 või 9 aeg magama. :) Kussutada teda enamasti enam pole vaja, kuid vahepeal pean siiski ta teki sisse mähkima ja tudile panema.

Siis ta jälle mõni tund magab, vahel isegi kuni lõunani (vahel ka kauem).
Kui ärkab, siis kordub jälle söögiaeg ja mähkmevahetus, laulmine, jutustamine jne.
Ilusate ilmade aeg lähme siis ka õue, kus ta suhteliselt kiiresti jälle magama jääb. Ja õues meeldib talle ikka päris pikkasid uinakuid teha, niiet mina saan toas või siis õues oma toimetusi teha. Meil on ka beebimonitor, niiet sellega on lihtne - laps magab õues, ise toimetad toas. :)
Ööunne jääb Karl hendrik umbes kella 8 või 9 aeg õhtul (Vahel harva ka varem, vahemikus 17:00-19:00), kõik oleneb sellest kui palju ta päeval on maganud jne.
Ööune aeg magab ta umbes 6-7 tundi jutti. Siis sööb, sädistab oma voodis ja jääb karusselli saatel ise uuesti tudule.
Ja siis jälle paar tundi magab ja ongi jälle hommik, mis on täis rõõmu ja armastust. :)

NB: Veel viimaseid päevi kestab fotokonkurss, kus Karl Hendriku pilt osaleb, niiet võite talle veel oma hääle anda SIIT :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused