tänasest toitume rohtudest

Tunnen end hetkel natuke rumalalt, sest lasin haigusel end niimoodi ära petta. Nimelt oleksin ju pidanud juba eile Karl Hendrikuga arstile minema, aga eile hommikul oli kõik jumala korras, silmad polnud rähmas, laps oli üliõnnelik jne, kõik tundus ok. Mõtlesin, et Karl oma raudse tervisega äkki nii kergelt põdeski selle nõmeda haiguse välja, aga kus Sa siis nüüd sellega. 
Päris õhtul oli Karlil silmad jälle rähmas.


Hommikul oli need ikka nii rähmas, et tal võttis ärgates kuskil 5 minutit aega, kuni ta need lahti sai. Ja ega need ise lahti ei tulnud, pidin märja lapiga ikka leotama ta silmi. 
Siis avastasin muidugi, et Siimul ka hakkavad silmad rähma minema. Tagatipuks mõlemal lapsel ninad nii tatised, et hingatagi raske. 

Seadsime siis sammud hommikul vara arstile. Kõigepealt saadeti muidugi mõlemad verd andma, et näha milline on põletikunäitaja. 
Siim Sandril õnneks oli see korras, aga Karl Hendrikul ikka väike põletikunäitaja oli (7). 

 



Karl Hendrik jäi siis ette mängunurka mängima ja läksin kõigepealt Siimuga perearsti juurde. Kuulas teda, vaatas kõrvu ja kurku. Õnneks kõrvad olid korras. Aga kuna Siimul ikka paks tatt ja silmad ka kipuvad rähma minema, siis kirjutas arst talle välja Zyrteci, Amoxilini ning silmatilgad. 

Siis toimus vahetus, pereõde võttis Siim Sandri end hoolde ja mina viisin Karli perearstile näha. 
Kõik kordus, kuulas, vaatas kõrvu, vaatas kurku. Sama seis. Zyrtec, silmatilgad ja mingi Amoksiclav kirjutati välja. 

Ikkagi päris palju rohtusid, Karlil niigi kehva söögiisu, nüüd siis toitub rohtudest. :/

Tuletasin arstile meelde, et Siimul on järgmine kolmapäev mõõtmise-kaalumise visiit, siis arst arvas et võiks selle ju kohe ära teha, et kolmapäeval niikuinii vaksineerida teda ei saa. 
Mõeldud, tehtud. 

Siim Sandri 5,5 kuu näitajad: 
Kaal 8040g (sündides 3508g ja kuu tagasi 7090g)
Pikkus: 67 cm (sündides 51 cm, kuu tagasi 65 cm)

Tsekkisin siis jälle Karl Hendriku mõõte 6 kuuselt (8050g ja 66,5 cm). 
Niiet ikka suht õhes mõõdus jõmmid. Ja Siim võtab endiselt ilusti kaalus juurde, see tähendab et rinnapiima jagub ning see on minu jaoks suhteliselt rahustav info. 

Käisin siis apteegis ära, ostsin lastele rohud ära ja nüüd me siis vedelemegi kodus. Loodan, et Karl esmaspäevaks äkki on juba terve, et saaks ta lasteaeda saata. Hetkel ju istungi kahe lapsega kodus ja minu piiritu väsimuse kõrval, on see väga kurnav. Aga saame hakkama. Lohutan end mõttega et kolme tunni pärast on juba Henri kodus ja siis saan ohjad talle üle anda ja natuke puhata. 

Siim Sander on juba peaaegu kolm tundi maganud, tema kõrvalt sain nüüd ise ka natuke pikutada. Aga mitte palju, sest Karl Hendrikul tulid mänguhood peale ning ta lihtsalt ei lasknud mul magada, vaid kiusas hoopis mind. Ja nüüd kui varsti Siim ärkama hakkab, siis Karl Hendrik lihtsalt vajus ära. 
Hoolivad lapsed mul küll, magavad vahetustega, et minul oleks ikka kogu aeg tegevust. :D

Kuidas Teil haigustega lood hetkel? Olete terved või kimbutavad Teidki haigused? Millised?


Kommentaarid

Populaarsed postitused