väsinud, nii väsinud



Ma tahaks magada. Kogu aeg. Iga kell. Ma olen nii väsinud kõigest. Ma lihtsalt tahaks magada. 
Ma olen viimasel ajal tõesti väsinud. Kas väsimushaigus onolemas? Või mõni haigus, mille tagajärjel ollakse KOGU AEG väsinud?

Vanasti (Loe: siis kui mul veel polnud lapsi) sain hakkama ka siis, kui olin kaks ööpäeva jutti üleval. Sain hakkama ka siis, kui olin vaid mõned tunnid öösel maganud ning päeval olin ikka krips ja kraps, energiat täis. 

Aga nüüd. Ma ei tea, nii väsinud. Ma tahaks nii palju asju teha. Mul ongi nii palju asju teha, aga ma ei jaksa. Ma lihtsalt ei jaksa.
Ma pole küll inimene, kes lampi magama vajuks, aga paar päeva tagasi vajusin ma õhtul kell kaheksa diivanil istudes magama. Lihtsalt vajusin, Karl Hendrik käis ja tiris mind juustest, ma tundsin seda. Aga see ei kõigutanud mind. Nii hea oli lõpuks tunda kuidas uneraskus silmalaud kõvasti kinni vajutas. 

Henri ikka tööl olles kirjutab, et ma magaks, kui Siim Sander magab. Noh jah. Hea öelda. Ma olen kogu aeg väsinud, aga see ei tähenda, et ma suudaks kogu aeg uinuda. 

Tund tagasi jäin magama. 15 minutit magasin, Siim ärkas üles, tahtis süüa. Söötsin tal kõhu täis, tema jäi uuesti magama. Ronisin teki alla. Keerutasin ühtepidi, teistpidi. No ei tule seda und. Aga ei tasu vist jätta ikka mainimata, et ma OLEN VÄSINUD. 

No nii väsinud, et vahepeal ma ei jaksa voodist isegi mitte püsti tõusta ja vetsu minna. 
Ja ometi on mul Siim Sandriga vedanud. Ta ärka öösel vaid 2-3 korda, sööb ja jääb uuesti magama. Aga ma tunnen ikka puudust pikast, no nii umbes 10 tunnisest unest, ilma et ma peaksin vahepeal üles ärkama. 

Ma ei saa hommikul kauem ka magada kui seitsmeni, sest Karl Hendrik tuleb ju lasteaeda saata. Aga noh, kus Sa nüüd sellega, magaks siis Karl vähemalt seitsmeni. Noup, tema ärkab meil kell kuus. Ja kui juhtubki, et ta pikemalt magab, siis ärkab hoopis Siim kell kuus. Nagu needus. 

Kas mul võib olla mingi vitamiinipuudus, et ma nii väsinud olen? Või ongi mul mingi väsimushaigus? Või asi on lihtsalt selles, et ma olen EMA? Jagage kogemusi. 


Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused