Lühikokkuvõte tänasest päevast ja vaade homsesse

Ilusaid pühi!
Kahjuks täna munade värvimiseni ma ei jõudnud, kuigi oleks tahtnud.
Pidin leppima pisikeste šokolaadimunakeste vaatamisega laual.. Ainult vaatamisega, sest ise ma ju magusat ei söö. :D

Täna oli tõeline ema ja poja päev, sest veetsin täna terve päeva Karl Hendrikuga.
Hommikul küll kell 8 sõitsin Leikudele, et lasta autole stange ette panna ning kell 10 jõudsin tagasi koju.

Ja hakkaski see tavapärane trall pihta - kussutasin poisi tudule, kolmveerand tundi magas ja siis jonn lahti ja muudkui keksi ja kussuta. Süles paneb silmad kinni ja magab, nagu voodisse panen, jälle üleval ja nii on see trall kestnud praeguseni. Ja eks põhjuseks on see koletult nohune nina. :(
Ema jõudis koju alles tunnike tagasi alles ja võttis kussutamise enda kätesse.
Tänane päev on minu jaoks olnud ikka mega kurnav.. ja väsitav..

Mul isegi polnud aega tuba koristada, süüa õnneks mingitel hetkedel sain, muidu oleksin näljas ka. :D
Aga ilmselt, kui ma täitsa üksi oleksin lapsega, siis ma jääkski nälga, sest söögi tegemiseks aega küll poleks.
Aga kõige hirmu tekitavam on minu jaoks homne päev, sest ma lähen ju autoga linna asju ära tooma, aga jätan lapse koju emaga. Loodan, et ema peab temaga vastu ja saab hakkama.

Muideks täna sai meil Henriga 1 aasta ja 5 kuud, juhhuuuu juba kuu aja pärast juba poolteist aastat.

Ah nagu näha võite, siis tegin jälle blogi lehel veidike kujundus muudatusi - no ei saa ma sinna midagi parata, et ma olen selline inimene kes kiiresti tüdineb ühest kujundusest ära. :D

Homme pean vast Tapalt ka läbi käima, sest mulle peaks tulema Avonist pakike Omniva pakiautomaati. NIIIIII ootan seda, sest tellisin endale mega hea lõhna mega odavalt ja siis veel igast muud pudipadi. Ah ärge mõelge nüüd, et ma mingeid krohvitooteid tellisin, mina ju meiki ei kanna. :D Kui siis harva kerge huulepulk ja ripsmetušš, aga see on ka kõik.
Panin rõhku seekord oma käte- ja küüntehooldusele, sest küüneprobleem on mul väga suur. Eks selle põhjuseks on vitamiini puudus ning see, et ma absoluutselt piima ei tarbi. Aga pole midagi teha, mulle ei maitse piim. Lapsena, kui meil lehmad olid, siis iga hommik ootasin kruusiga värsket lehmapiima ja kui 13 aastat tagasi kitsed võtsime, siis tarbisin ka rammusat kitsepiima, aga mingi hetk tekkis vastumeel ja nii ma enam piima ei joogi.








Kommentaarid

Populaarsed postitused