Ninapump, vannitamine ja õnnesoov Sõnumitoojas

Eile hommikul tulime jälle linna. Tapalt 8:48 rongiga, aga nagu ikka Narva rong on mega täis niiet pidin terve tee seisma, aga õnneks oli Karolina mulle seltsiks. Kui mujal me ei kohtu ja jutustada ei saa, siis rongis seistes arutasime pool elu läbi. :D

Karl Hendrik magas pool rongi teed, aga enne Ülemistet läks jonn lahti. Andsin talle küll pudelist piima, aga ega see eriti teda rahulikumaks ei teinud. Rahunes alles siis maha, kui rongilt maha läksime ja vankriga teda kärutasin. :D See aitab alati. :)

Tulime siis koju, olin pool tundi kodus, sõin ja siis lippasin kooli. Koolis nagu ikka oli jällenii hea oma kursakaaslasi näha ja nendega jutustada ning informaatika tund taaskord mulle meeldis. Õppisime mingit VBA keskonda vms, päris põnev oli. :D

Õnneks emps sai lapsega hakkama ja poiss oli rahulik.
Aga täna hommikul, kui ma kõige rohkem und vajasin, siis ta ei lasknud mul magada. :( Eks arvatavasti sellepärast, et ta eile päeval magas päris palju ja siis täna varahommikuks oli uni läinud.

NINAPUMP
Lõuna aeg käisime Haabersti Hyperrimis ja ostsime lapsele ninapumba. See siis selline asjandus, millega peaks lapselt ninast kolle kätte saama. :D Just täna öösel tekkis nii mul kui Karl Hendrikul nohu, niiet pump on hädavajalik.

Täna on arvatavasti viimane öö meil siin korteris, noh viimane oleneb sellest kas me järgmine nädal tuleme esmaspäeva õhtul või teisipäeva hommikul linna. Reedel või laupäeval tulen autoga linna, viin lapsevoodi, madratsid ja kööginõud minema.
Ning järgmise nädala neljapäeval tulen jälle autoga linna, käin Henril sadamas vastas ja siis anname korterivõtmed ära. :)

Oh ja USKUMATU, reedel on juba munadepühad. :D ja pühapäeval keeratakse kella, aeg lendab niii kiiresti ikka. Alles ju algas uus aasta ning järgmine nädal on juba kolm kuud ehk üks neljandik sellest aastast läbi. Karl Hendrik saab järgmise nädala pühapäeval kahekuuseks.

Mulle kirjutas facebooki üks naine Kuusalu pereühingust ning pakkus võimalust minna titevõimlemisse ja ujutamisse. Kaalungi seda võimalust nüüd, sest usun, et Karl Hendrikule tuleks see kasuks.
Täna tegin talle vanni, oi kus ta algul kisas, aga lõpuks muutus ta päris õnnelikuks ja oli rahul. Peangi hakkama tihedamini teda vannitama, siis ta harjub ja siis talle hakkab see kiiremini meeldima. :)

A, siis kui käisime lapsele nime panemas Kuusalu vallas, siis küsiti, kas soovime, et maakonnalehes Sõnumitooja kajastataks ka avalikku õnnesoovi meile laps sünni puhul, olime muidugi nõus nign õnnesoov pidi 3. märtsi lehes olema. Tellisin siis neti kaudu endale just 3. märtsi lehe, kui olin ära maksnud, siis öeldi, et panevad lehe teele. Mitumitu päeva läks mööda ja mõtlesin, et miks lehte ikka pole tulnud ja siis vaatasin minu ja siis selle naise vestluse läbi, kelle kaudu ma seda lehte tellisin, et unustasin panna korterinumbri. Kirjutasin siis uuesti, et unustasin korterinumbri panna ja vastuseks sain, et nad vaatavad kas saavad veel midagi teha, kuna leht on ammu juba ju teele pandud. Aga ma ise olin suht lootuse kaotanud, et ma selle lehe ikka saan, aga kui teisipäeval linna tulime, siis ikka see leht oli mul postkastis. :) Ja õnnesoov oli ka täitsa olemas. :P
Niiet esimene märk Karl Hendrikust on ajalehes olemas. :)

Aga hetkel minu poolt kõik,
olete armsad!
Leanika



Kommentaarid

Populaarsed postitused