"Kahe lapsega üksi oleks ikka päris raske"

Oleme juba ammu mõelnud, et peaks Karl Hendrikuga minema ujuma, sest ta nii meeletult armastab vett. Kunagi pole aga olnud aega või on tulnud midagi vahele jne. Aga mõtlesin, et maksku mis maksab, et täna lähme ja käime ära. 

Kuna Henri pidi tööle minema ning juhuslikult pidid ka Cärolin ja Cetrin minema Kadrinasse ujuma, siis võtsid nad mind ka lastega kampa.
Läksimegi siis kella üheks Kadrina Spordihoonesse, ostsime piletid ja läksime viiekesi riietusruumi. 
Suundusime siis sinna pisikeste basseini juurde ning mina läksin koos Siim Sandriga vette. Cärolin läks suurde basseini ujuma ning Cetrin oli siis Karl Hendrikuga. Karlile väga meeldis. Ta vahepeal nagu hõljus vees. :D Kui ta lõpuks liumäe avastas, siis muudkui ainult tahtis sealt alla lasta. Poiss oli nii õnnelik. Mitu korda läks ta ka vee alla, minul oli siis küll nagu "oumaigaad", aga kui ta sealt vee alt välja tuli, siis ta ise oli jumala häppi. :D 

Siim Sander esialgu oli päris rahulik ja mõnules, mingi hetk talle aga ei sobinud miski ja hakkas jorisema, andsin siis talle rinda ja rahunes uuesti maha. Vahepeal toimus ka vahetus ning Cetrin läks suurde basseini ujuma ja Cärolin tuli appi Karliga tegelema. 
Kokku vees olime umbes 30-40 minutit äkki? Täpselt ei tea, sest kella ei vaadanud. 
Siis läksime pesuruumi, seal oli nii külm, et Siim lausa värises. Kuivatasin ta kähku ära ja panin riidesse. Samal ajal aga pesi Cärolin Karl Hendriku puhtaks ning Cetrin käis ka pesemas. Siis toimus vahetus. Siimu panin turvatooli, Cetrin pani end riidesse, mina panin Karl hendriku riidesse ja Cärolin läks pesema. Ja siis kõige lõpuks sain mina pessu minna.
Karl Hendrik tundis end tüdrukute riietusruumis eriti hästi ning pani kõikide kappide uksed kinni järjest, puaguga, ikka pauguga. 

Aga peale ujumas käiku ütleski Cärolin mulle, et kahe lapsega üksinda on ikka päris raske hakkama saada, eriti kui nende vanusevahe veel nii väike on. 
Jep, pean tunnistama, et kuskil käia on ikka raske küll, sest Karl Hendrik on püsimatu ja tahab igal pool ringi joosta. Ja sellistes kohtades, nagu ongi näiteks ujula, poleks mul üksinda kahe lapsega mingit võimalust minna, sest beebi vajab hoolt ja ma e saa teda ju kuskile visata selleks hetkeks kui Karl Hendrik näiteks vee alla kukub. 
Eks ajaga muutub kergemaks, Karl kasvab suuremaks ja saab vanemaks, muutub iseseisvamaks.
Ega Siim Sander on nüüd juba raskem ning ma ei jaksa enam kahte last hommikuti autossegi tassida. Enne viin Karli ja siis Siimu. Sest 20 kg ikka korraga süles hoida ja käes hoida on paras pähkel. 
Aga täiega respekt vanematele, kellel on lapsed väikese vanusevahega - ma tean et on raske, aga te saate ikka hakkama! 

Mis teie arvate, kas kahe lapsega, kellel on väike vanusevahe on ühel vanemal raske hakkama saada? Kas teie lastele meeldib ujumas käia?

Kommentaarid

Populaarsed postitused