Teeni raha kodus, laua tagant lahkumata

Ma ei teagi miks, aga ma pole kunagi olnud eriline netišoppaja. 
Asju meeldib mulle küll netist vaadata, aga näiteks riideid pole ma väga julgenud tellida, sest kardan, et ese näiteks ei sobi mulle või siis pildid äkki on petlikud. 
Muidugi oleneb kus kohast tellida, sest on ju võimalus ka tagasi ajsu saata või siis hoopis edasi müüa, kui endale ei sobi. 

Samas kellele ei meeldik šopata? Vahet pole kas kuskil kaubanduskeskuses või internetis, enamus inimestele siiski meeldib poodelda. 

Kui tavalistes toidupoodides, riidepoodides või tarbekaupade poodides on raha niiöelda "tagasi teenimiseks" leiutatud erinevad kliendikaardid, siis nüüd on internetis šoppajatele loodud Bonusway
Bonusway on siis selline tore tasuta teenus, tänu millele on võimalik internetis tehtud ostudelt raha tagasi teenida. 

Alustuseks tuleb muidugi Bonusway'ga liituda. Sisse logida oma Bonusway kontoga, valida sealt vaid sobiv e-pood ning hakata e-poodlema. 
Pärast igat läbi Bonusway tehtud ostu eest tasumist, tagastatakse Sinu kontole summa boonustes. Neid boonuseid näed Sa algul oma profiilil "ootel" olevatena, ning kui e-pood on Bonusway'le maksnud tasu Su ostu eest, siis muutuvad need boonused "väljavõetavateks". Enne poodi sisenemist on Sul võimalik näha, kas boonuseid saad ostudelt tagasi teatud protsendina või fikseeritud summana. 

Läbi Bonusway saad ostudelt raha tagasi paljudest tuntud e-poodidest, minu jaoks on kõige tuntumad neist näiteks - 
1) Hansapost
2) Sportsdirect
3) eBay
4) AliExpress
5) Booking.com
6) na-kd
7) Asos

Poodide nimekiri on väga pikk, otsi vaid sobib e-pood ning hakka šoppama ning teeni läbi Bonusway kodust lahkumata raha tagasi enda ostudelt. 

Liitu Bonusway'ga tasuta SIIN ning hakka šoppama!
Kui oled juba liitunud, siis kutsu ka oma sõpru enda soovituslingi abil liituma, sest siis kogud Sa 4 € boonust iga sõbra eest, kes liitub Bonuswayga Sinu soovituslingi kaudu ja kogub vähemalt 1 € väärtuses väljavõetavaid boonuseid tehtud veebiostudelt.
Liitu, jaga, teeni! :)

Kui suur veebis poodleja Te olete? Kas eelistate osta asju veebist või poest kohapealt? Kas Teil juba on Bonusway? Kui jah, kui palju olete tagasi teeninud?

Kommentaarid

Populaarsed postitused