Kaksteist tuhandikku - ehk eesmärgid on täitmisel

Head uut aastat kallid lugejad!

Loodan, et Teie soovid ning eesmärgid täituvad. :)
Käisime vana aasta õhtul mu emal külas ning kuna Karl Hendrikule vanaema juures nii väga meeldib, siis jäi ta sinna. Mõtlesime siis korra, et kuna Karli pole, et siis lähme Rakverre ilutulestikku vaatama, aga siis kirjutas tuttav, et kas me nende lapsi oleme nõus vaatama. Arutasime ja otsustasime mehega, et ok, võime ju uue aasta ka kodus vastu võtta ning lasime siis sõbranna lapsed siia tuua. 
Olime tegelikult mega väsinud ja oleksime heameelega varakult magama läinud, aga siis mõtlesim, et patt oleks uus aasta maha magada ning istusime nii kaua ikka üleval. Vaatasime oma kodu aknast ilutulestikku. Ise veel naljatasin, et tuhanded inimesed kületama hetkel õues ja meie oleme siin poolpaljalt 26 kraadises soojas toas ning vaatame aknast ilutulestikku. :D
Ok, uus aasta algas kenasti. Mõtlesin eile endale veel ühe salajase uue aasta eesmärgi välja - kõndida selle aastaga vähemalt 1000 kilomeetrit. Jah, tuhat, kilomeetrit, mitte meetrit. :D 
Ega seda polegi tegelikult ju palju, sest aastas on ju 365 päeva ning see teeks keskmiselt 3 km päevas. :D Kuna ma eile jaluatama ei jõudnud, siis täna kõndisin topelt, võinoh, võib öelda, et lausa neljakordselt - 12 km. Enesetunne on mega! Ja nii uhke enda üle. Mõelda vaid, oleks nagu peaaegu kõndinud Tapalt Kadrinasse. :D Äge, ma ütlen, ägeeeee!
Aga väsimus on ka nüüd mitmekordne. Kui ma voodisse pikali viskasin, oli mul korra tunne, et rohkem ma siit ei tõuse, jään sliipi ning magan hommikuni. Aga kus Sa siis nüüd sellega, tegemisi on veel palju. 
Ühesõnaga 12/1000 on tehtud. :D Kas ma homme jaluatam jõuan, eks näha ole. Puhkepäevi tuleb ka endale lubada, aga hetkel olen ma küll nii motiveeritud, et võiksin vist Lätti ja tagasi kõndida. :D Nali. 


Aasta on igal juhul tõesti motiveeritult alustatud. Peab nüüd veel leidma motivatsiooni trenni alustamiseks, SEST muidu ma kõngen enda peki kätte. Mitte, et mul seda jalaga segada oleks, aga ikkagi, need mõned lisakilod (loe: 8 kg) annavad korralikult tunda. Näiteks on mul eilsest tohtutd seljavalud. Rasedusega läheb rüht ikka kohutavalt käest ära, või peaksin ma ütlema seljast ära? 
No igal juhul olen ma ikka üks kõverik küll ning sirge seljaga olen vaid siis, kui meelde tuleb, et kuule, võiks nagu oma selja ka vahelduseks sirgeks ajada. 
Praegu istun siin arvuti taga sirge seljaga ja tunnen, et mu selg annab kohe otsad, sest NIIII valus on enda selga sirgena hoida. 
Eks need seljavalud on tingutud ka sellest, et ma ei imeta Siim Sandrit mitte pikali, vaid istukil ning kõik see koormus vajub seljale. 
Aga ok, mis ma ei saa rohkem lobiseda ning pean tegelema oma silmarõõmudega!

1. jaanuar  2018 - mina kaalumas umbes 65 kg. :D

Kommentaarid

Populaarsed postitused