kruvi võib ka olla puuküürnik

Täna oli ikka üks rets päev, ma ütlen. Alustuseks magasime me lastega sisse. Mina ärkasin alles kell kaheksa ja mõistagi oli mulle selge, et ma ei jõua Karli hommikusöögi ajaks lasteaeda viia. Karl ise põõnas üldse veerand üheksani, kuniks ma ta lihtsalt üles ajasin. Tegin talle kiirelt hommikusöögi valmis ja panin ta sööma. Samal ajal söötsin Siim Sandrit, vahetasin mässu ja panin ta siis riidesse.
Kui Karl söönuks sai, panin tema ka riidesse ja hakkasime siis lasteaeda minema. 

Ja siis hakkaski see jama pihta. Kõigepealt kui ristmikul paremale pöörasin, võttis auto nii lappama ja "driftisin" vastasuunavööndisse. Mõtlesin siis, et "wao, täna on küll päris libe". Aga kui sirge tee peal ka lampi mu auto lappama hakkas, minu mõtted muutusid. Lasteaia ette jõudes olin veendunud, et raudselt on rehv tühi. Astusin siis autost välja. Eip, juhipoolt on kõik rehvid täis. Läksin siis teisele poole, ja woppa  tagumine rehv täiesti tühi. 

Võtsin siis Karli autost välja (ise mõtetes kirudes, et oli seda jama nüüd vaja). Viisin ta lasteaeda. 
Siis hakkasin mõtlema, et mida ma nüüd teen, et jõuaksin tegelikult ilusti koju selle rehviga. Siis meenus, et Olerexi tanklas on kompressor. Seadsin siis "rattad" sinnapoole. Seal muidugi ei saanud ma kohe asjale pihta, et kuidas see värk käib. Korraks juba mõtlesin, et annan alla ja kutsun mõne meesterahva appi, aga noh mina, kange eesti naine ei jätnud jonni ja lõpuks sain rehvi täis lastud. 
Siis kuulsin ka susinat ja märkasin, et vuhuu JÄLLE on mu rehvis üks tore kruvi. Juba neljas kord selle 1a 3k jooksul, mil me siin elanud oleme. 

Ok, mis seal ikka. Mõtlesin, et pekki, käin seal rehvitöökojas ära ja lasen ära parandada. 
Lähen Rimi juures olevasse rehvitöökotta. Kell on pool 10. Kirjas on, et avatakse kell 9. Aga lumel polnud ühtegi jälge, polnud ühtegi autot ja uks oli lukus. Kah mul rehvitöökoda. 
Läksin siis koju. 

Maja ees kuulatasin ja susinat enam kuulda polnud, lootsin, et see loll kruvi on nüüd end nii kõvasti mu rehvi ära parkinud, et õhku välja ei tule. 
Ah kus Sa siis sellega. 
Pool kolm naabrinaine kirjutab, et "kuule, hakkasime poodi minema ja Sul see rehv ikka täitsa töss"
No tänximiki tõesti. :D
Noh õnneks mul on nii toredad naabrid, kes panid mu autokesele tagavararatta alla.
Aga noh, pean vist ükskord ise selle rattavahetuse vist ära õppima, kaua võib. :D
Peab vist üldse mehhaanikuks minema, siis äkki vähem muresid nende autodega. :D

Aga mis on tänase loo moraal?
Ikka see, et enne sõidualustamist tehke tiir ümber auto. Ok, tiirust ei piisa, vaadake ikka ka oma rattad ja rehvid üle. 
Miks tiirust ei piisa? Sest ma panin täpselt sellelt poolt taha istmele täna hommikul Karl Hendriku autosse. Ja ma ei märganud midagi. Oleksin tegelikult märganud, kui ma oleksin vaadanud. :D
Niiet, keep your eyes on your car. :D

Õnneks mul läks täna ikka hästi, et ma bussi ootama ei pidanud. :D


Kommentaarid

Populaarsed postitused