appi, kui hästi kõik on!

FOTO

Täitsa müstiline, kuidas ühe inimese päevad või nii erinevad olla. Üks päev on kõik mega halvasti, kõik veab viltu, teine päev on tundub kõik nagu päris hästi olevat. 

Alles eile ma kirjutasin tegelikult pool humoorika postituse, et kui raske see elukene ikka on
Täna olen ma nagu mega motiveeritud. Kell on veel vähe ning ma olen nii palju juba jõudnud. Hommik algas meil juba kell kuus. Ja kusjuures, olen avastanud, et viimasel ajal me ärkamegi terve perega just nii vara ning see tundub täitsa ok kellaaeg ärkamiseks olevat. 

Käisin koeraga väljas, viisin Karli lasteaeda ning siis läksin maale, et emaga Rakveres käia. Peale isa surma on see minu kohtuseks saanud, et käia emaga poes, sest ta elab ju kaugel metsa sees. Teisi, kes seda "kohustust" täita saaks, kahjuks ei leidu. 

Igal juhul koju tagasi  jõudsin täpselt kell üks. Korraks tundus, et pool päeva on lihtsalt raisku läinud. Teisalt olen ma pooleteist tunniga nii palju jõudnud. Tegin tule pliidile alla, sõime Siimuga natukene ning siiskoristasin toa otsast lõpuni nii puhtaks, et ma ausalt ei mäleta, et terve tuba NII korras ja puhas oleks olnud.
Ja selle aja jooksul olen juba kaks seebikat ka jõudnud ära vaadata, kõigi oma toimetuste kõrvalt. WIN!

Niiet just täna tunnen ma, et üks päev ei saaks olla ilusam, parem või motiveeritum!
Tuju on hea, tuba on korras, ja kell on veel nii vähe, et mul on aega isegi blogida. 

Ma ausalt ei tea, mis plõks mul peast läbi on käinud, aga ma tunnen nagu ma oleksin uus inimene. Või siis pigem, ma liigun uue inimese ja parema elu suunas. Ma olen ennast iga päevaga aina rohkem armastama hakanud. Ma olen hakanud enda elust kustutama inimesi, kes sinna üldse ei kuulu. Ma näen asju üldse teise nurgalt ning mul on suur tahe inimesi aidata ja endats kõik võimalik anda, et ka teised inimesed näeksid kui ilus tegelikult maailm on! 

Aga tegelikult ongi maailma nii ilus, kui ilusana me ise seda näha tahame!
Olge ikka positiivsed ning nähke elus kõike ilusat ja head!




Kommentaarid

Populaarsed postitused