Ülimeeldiv kogemus fotograafi juures ja mõned pildid ka. :)

Mõtlesin, et räägin lähemalt oma positiivsest pildistamise kogemusest Kateriini juures. 

Mul tekkis juba septembris idee, et tahaks oma blogi veebilehte natuke värskendada, kuid selleks vajasin kvaliteetseid fotograafi juures tehtud fotosid. 

Kirjutasingi seekord siis Kateriinile, et äkki ta oleks nõus mind pildistama. Tema oli muidugi lahkelt nõus ning leppisime isegi aja kokku. Aga siis tuli mu valutava hamba saaga vahele ning pildistamise päevaks oli mu nii nägu paistes, et polnud mingit mõttet, oma punnis põsega pildistama minna. 

Õnneks paistetus andis järgi ning ilmataat õnnistas meid ka nädal aega väga ilusate ilmadega ning leppisime uue pildistamise aja kokku. 

Ja nii me siis kaks nädalat tagasi pildistama läksimegi. Sõitsime natukene Tapalt välja ning läksime täitsa sügisest loodust nautima. Ilm oli mega soe. Niiet üle tunni aja olingi ma lihtsalt kleidi väel ning mul polnud üldse külm. Täitsa ehtne suvetunne oli. Ainus mis sügist meenutas olidki langevad lehed ning sügisevärvides loodus. :)

Pean mainima, et mulle väga meeldis Kateriini juures pildistamas käia. Ma pole muidu üldse selline inimene, kellele meeldiks, et keegi teine mind pildistaks. Aga Kateriiniga tundsin ma end väga vabalt. Ta oli väga rahulik, andis selgeid juhtnööre, kuidas ma võiks parasjagu seista või olla ning üleüldse oli õhkkond väga chill. Niiet kes tahab ilusaid pilte endast mõnusas atmosfääris, siis minge kindlasti Kateriini juurde pildistama! Ma garanteerin, et Te ei kahetse seda!

Ainus kehv parameeter oli see, et lauspäike paistis mulle üsna tihti silma ning sellepärast oli mul raske oma silmi lahti hoida. Aga ei ole hullu, elab üle. :D

Kateriini leiate Facebookist: Kateriin Lehtsalu Photography
Ning instagrammist: @Kateriin_Lehtsalu_Photography

Ühtlasi on Leanika Elublogi Facebooki lehel käimas auhinnamäng, kus võite võita juba TÄNA ÕHTUL tasuta 15-minutilise fotosessiooni Kateriini juures. Auhinnamängu leiad SIIT

Aga tänasesse külma ning härmas päeva sobivad mõned soojasid ilmasid meenutavad pildid hästi!


Minu arust on see nii ilus pilt, aga see oleks palju ilusam kui päike
poleks silma paistnud ja mu silmad nii kinni poleks. :D




Lasin Kateriinil enda juustega väikese kompositisooni ka teha. :)


Kommentaarid

Populaarsed postitused