Keelekida lõikus

Täna käisime Karl Hendrikuga Rakveres arstil ning talle tehti keelekida lõikus. 
Veebruaris saime perearstilt saatekirja keelekida uuringule, et kas oleks vaja seda lõigata. 
Minu jaoks oli see täiesti tundmatu asi ja algul ma ei teadnud millest juttki käib. 3. aprilliks saime siis arstile aja ja tuli välja, et tulebki seda kida lõigata, aga kuna tookord oli Karl Hendrikul jube nohu siis öeldi, et ei hakata seekord lõikama, sest muidu võib asi põletikuliseks muutuda. 
Saime uue aja, tänaseks hommikuks. 
Googeldasin tohutult seda keelekida asja, sest see tundus nii hirmuäratav, et topitakse lapsele käärid suhu ja lõigatakse. Minu õe alles sündinud beebil ning ka naabri lapsel lõigati kohe sündides see keelekida lahti. Pidigi olema, et mida varem, seda parem. Miks Karl Hendrikul seda kohe sündides ei tehtud, mina ei tea, aga täna tehti see ära. 
Aga asi oli täpselt nii jube kui ma ette olin kujutanud. Jumal tänatud, et ma abiväge kaasa võtsin, ehk siis oma ema, sest muidu poleks ma tõenäoliselt suutnud Karli kinni hoida. Poisil on tohutult ju jõudu. 
Ta karjus meeletult ja verd tuli ka. Aga vere tulek pidi olema täiesti loomulik ning ma rahutasin selle mõttega ka end. 
Ja kui ma lõpuks Karli maha võisin panna ja lahti lasta, oli ta päris õnnelik, niiet tõenäoliselt ta ei karjunudki mitte suurest valust, mida ma ette kujutasin, vaid hoopis sellepärast, et teda kinni hoiti. 
Verd tuli umbes 10-15 minutit ning paranemine pidi aega võtma 3-4 päeva. Ning öeldi, et kuumasid, hapusid ja vürtsikaid asju talle selle aja joksul ei annaks, sest see võib kipitama hakata. 

Kui keegi ei tea, miks seda keelekida lõigatakse, siis seda tehakse selle pärast, et liiga "lühike" keelekida takistab keele normaalset liikumist, mis võib põhjustada kõnelemisprobleeme.
Loodetavasti hakkab Karl Hendrik nüüd rohkem päris sõnu ütlema ja jutustama. :)

Nüüd jäi Karl Hendrik vanaema juurde, sest mina pean homme hommikul juba pool seitse rongile minema ja kooli. Aga vanaema juures on ju hea, seal saab vabalt ringi joosta ja mütata. Tapal on seda natuke raskem teha, sest igal pool ju sõidavad autod ja kogu aeg peab Karlil "kratist" kinni võtma, kui ta sõiduteele kipub. 

Kas kellegi lapsel on veel keelekida lõigatud? Kui vanalt? Milline oli kogemus?

Minu väike punkar enne kui me teistkorda ta juukseid lõikasime :P

Kommentaarid

  1. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate võtta laene kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    VastaKustuta
  2. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke meile otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil oma pikaajalisi ja lühiajalisi finantseesmärke parandada. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahaliste vahendite puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu kaaslasega, me saame teid laenuga aidata.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi osapoolte huvides.

    VastaKustuta
  3. Head uut aastat, tere tulemast lehele 2021. Aasta alustamiseks saate NOVA GLOBAL FINANCE'l taotleda laenu vaid 2% intressimääraga.

    Ükskõik, kas soovite elustiilile hoogu anda või teil on ootamatuid kulutusi, on NOVA GLOBAL FINANCE'i laen kulutõhus viis selle elluviimiseks.

    Nova Global Finances on paindlik: saate laenata kuni 10 miljonit eurot, sobiva tagasimakseperioodiga vahemikus 1 kuni 30 aastat. Pakume laia valikut isiklikke laene, ärilaene, kodulaene ja võlgade konsolideerimise laene, mida saab vastavalt teie muutuvatele vajadustele ja oludele kohandada 2% intressimääraga.

    Mida sa saad:
     Kohene juurdepääs oma fondidele pärast heakskiitmist
     konkurentsivõimelised intressimäärad
     paindlikud tagasimaksetingimused
     võimalus oma laenu kiiremini ära maksta (lisatasud vähendavad laenu kapitalisummat)
     Lihtne kinnitamine, kui vajate täiendavaid vahendeid
     Laenu saate taotleda endale sobivas kohas ja kellaajal

    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne! Ettevõtted või üksikisikud, kes on huvitatud Nova Global Finances'ist laenu taotlemisest ja vajavad lisateavet KUIDAS KOHALDADA, peaksid SAATAMA MEILI aadressile (novaglobalfinances@gmail.com) VÕI võtma ühendust hr Elliotiga whatsApp: +31642117819 lisateabe saamiseks ja suuliste briifingute jaoks. Kehtivad tingimused.

    VastaKustuta
  4. Kiireloomuline laenupakkumine.
    Tere kõigile! Tahaksin öelda suured tänud Mohammed Salmanile, kes laenas mulle haige lapse ravimiseks laenu. Mul on nii hea meel kohtuda Mohammed Salmaniga, võtke temaga ühendust e-posti teel, kui vajate kiiret laenu äri- või isiklikuks laenuks, (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    VastaKustuta
  5. KIIRE LAENUPAKKUMINE
    Looge oma ettevõte ja oma rikkus meie teenuste laenutoetusega vahemikus 5000–1 750 000 dollarit. Pakume seda laenu, et võimaldada kõigil, kes on raskes finantsolukorras, ja neil, kes soovivad luua oma äri, õnnelik elu. Laenud üksikisikute vahel on olemas, nii et ärge raisake oma aega. Alustamiseks saatke meile e -kiri: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com.

    VastaKustuta
  6. Kas otsite raha laenude ja võlgade või ärilaenude tasumiseks?
    {jameskelvine28@gmail.com}. Siis on James Kelvini laenufirma
    vastus. Pakume igat liiki laenu, anname laenu koos
    tasumata intress Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma
    E -post: {jameskelvine28@gmail.com}

    VastaKustuta
  7. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahalistes raskustes

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    VastaKustuta
  8. Tere; Kui vajate kiiresti laenu, taotlege laenu Novelty Finance'ist. Minu nimi on Davina Claire, ma olen Novelty Finance'i finantsjuht. Olen märganud, et eraisikutel ja ettevõtetel on nii raske saada laenu pankadest või muudest finantsasutustest. Minu ettevõte (Novelty Finance) on siin, et pakkuda ja aidata teil vajalikku laenu. Võite meiega ühendust võtta e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI saatke sõnum WhatsAppis +447915601531

    Ükskõik, kas soovite oma elustiilile hoogu juurde anda või teil on ees ootamatuid kulutusi, on NOVELTY FINANCE laen just see, mida vajate.

    UUDNE FINANTS on paindlik: laenu saab võtta kuni viisteist miljonit eurot (15 000 000,00 €), sobivate tagasimakseperioodidega kuni 30 aastat. Võite taotleda nii tagatisega laenu kui ka tagatiseta laenu. Pakume laia valikut eralaene, ärilaene, kodulaene ja võlgade konsolideerimise laene, mida saab kohandada vastavalt teie muutuvatele vajadustele ja oludele väga madala intressimääraga.

    Mida saate Novelty Finance'i taotlemisel:
    √ Kohene juurdepääs teie rahale pärast kinnitamist.
    √ Konkurentsivõimelised intressimäärad (3% aastas)
    √ Paindlikud tagasimaksetingimused
    √ Võimalus oma laen kiiremini tagasi maksta
    √ Lihtne kinnitamine, kui vajate lisavahendeid
    √ Laenu tagasimaksmisega ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimakse alustamiseks.
    √ Varjatud tasusid pole

    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Ettevõtted või eraisikud, kes on huvitatud Novelty Finance'i laenu taotlemisest ja vajavad laenupakkumise kohta lisateavet, peaksid lisateabe ja suuliste infotundide saamiseks SAATMA E-KIRI aadressile (noveltyfinances@gmail.com) VÕI saatma WhatsAppi sõnumi +447915601531 kaudu. Kehtivad nõuded ja tingimused.

    VastaKustuta
  9. Taotlesin eile proua Sabinega oma poja haiglaarvete jaoks laenu 10 000 eurot ja täna maksti raha minu kontole Täna.. olen nüüd õnnelik, sest ta vabastas mind võlgadest, andes mulle laenu neile, kes vajavad. laen peaks temaga nüüd ühendust võtma: sabinhelps@gmail.com või whatsapp +79853899410 lisateabe saamiseks.

    VastaKustuta
  10. Kas vajate laenu? isiklikud laenud? kommertslaenud? hüpoteegid? põllumajanduse ja projektide rahastamine? anname igat liiki laene 2% intressiga! e-posti kontakt; (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused