Mõtteid uuest rasedusest ja lapsest



Juhtusin just nägema Malluka instagrammis ta suurt rasedakõhtu ja tervet mu kere katsid külmavärinad. Mõtlesin kohe, et issand, kas minul oli ka NII SUUR kõht või? Läksin ja vaatasin, et minu kõht oli ka ikka päris massive. Ja taas valdasid mind külmavärinad. 

Ma ei ütle, et ma rohkem lapsi ei tahaks. Tahaks tegelikult ikka, tore oleks, kui peres ka üks pisike tüdruk ju kasvaks. Aga ma arvan, et ma ei taha lapsi nüüd mingi 10 aastat küll saada. 
Kõik need rasedusega kaasnevad hädad ja suur kõht ning sünnitus ja sünnitusvalud, no thanks, not anymore😂

Keegi ükskord küsis, et millal me kolmanda lapse saame, et siis saate ju viis sotti. Mul pidi suu peast kukkuma. Kes siis lapsi raha pärast teeb? No ok, ma tean küll mõnda inimest, kes lapsi raha pärast tahab, aga tegelikult olgem ausad, laste arvelt nüüd ratsarikkaks küll ei saa. 

Ja tegelikult on laste kõrvalt elu palju raskem. Kui oled saanud nt lapsed enne kooli lõpetamist, siis on kaks võimalust, Sa kas võtad end kuidagi kokku ja lõpetad ikkagi kooli ära või siis lähed oma nullise haridusega kuskile kassapidajaks.
Edit: Ma ei mõelnud päris nii, et kui saad lapse enne kooli lõppu, siis ei saa Sinust kindlasti midagi muud kui kassapidaja. Aga poetöötaja (kassapidaja, klienditeenindaja, saalitöötaja) on üldjuhul selline töö, kuhu saab ka ilma hariduseta. Ja kusjuures muideks, Tapal saab tavaline Grossipoe saalitöötaja väga head palka. Niiet minu "üldistus" pole suunatud tahtlikult kellegi pihta. 
Ok, see oli natukene karm ja võib-olla ebaaus näide, aga milleni ma hoopis tahan jõuda, on see, et nüüdsest, kui mul on lapsed, tiirleb terve mu elu nende ümber. See tähendab ka seda, et kui ma tulevikus tööle lähen, pean ma arvestama sellega, et ma jõuaksin õigeks ja normaalseks ajaks lapsele lasteaeda järgi.

Lisa viiest sotist ei ütleks vist keegi ära, aga selle pärast olla jälle üheksa kuud rase, komberdada suure kõhuga ringi, joosta arstide vahet, sünnitada, mkm, pole minu teema. 

Teiseks nagu ma varasemalt olen öelnud, ma pole kodus istuja. Ma ei suudaks olla enam kauem siin nelja seina vahel ning kasvatada veel ühte laste lasteaiaealiseks. Ma nii odan, et Siim saaks pooleteist aastaseks, et ma saaks ta lasteaeda panna ja ma saaks kas tööle või kooli minna või midagi iganes. Ma tahaks oma eluga midagi juba teha! Lapsed on eluõied ning just nende pärast peaksin ma tööle minema või hariduse omandama, et kuskile jõuda. 

Seega no more babies in my stomach kuniks ma olen saanud normaalse töö normaalse palgaga ning oma maja! Siis tulgu või 5 last korraga, ptüi, ptüi, ptüi... 😂



Kommentaarid

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there any method you'll be able to take away me from that service? Thanks! online casino real money

    VastaKustuta
  2. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused