Miks inimestel ei lasta lihtsalt olla?



Üleele ilmus igasugustes võimalikes meediakanalites "suur" uudis. Kes see Nublu siis tegelikult on? Tegemist oli nii põhjaliku artikliga, kus oli ära räägitud terve Nublu elulugu. Imestan et kirja ei pandud, mis värvi alukaid talle tavaliselt meeldib kanda ja kus ta need lahedad suusaprillid üldse ostis?

Alles laupäeval arutasime tuttavaga, et ei tea kas keegi üldse teab, kes see Nublu on? Et, mis ta pärisnimi on ja milline ta tegelikult välja näeb. Samas mõtlesime, et mis siis kes ta on? Las ta olla see tundmatu NUBLU! See on lahe, kui keegi ei tea kes Sa päriselt oled. Ega see teadmine, kes Sa oled ei muuda ju kuulajate ja "fännide" jaoks väga midagi.

Ja siis tuli mingi Delfi ja ma ei tea mis muud meediakanalid ja rikkusid kõik ära. Miks ta ei oleks võinud jääda salapäraseks Nubluks? Miks te pidite rikkuma inimese soovitud "privaatsuse"? Kui ta oleks soovinud öelda, kes ta on, siis oleks ta ju seda ise teinud.

Artikli lõpus on kirjas "Pole kahtlust, et Nublu tähelend jätkub sama hooga ka nüüd, kui mask on langenud. "
No kurja, kui te ei tahtnud tema tähelendu peatada, mis põhjusel te siis pidite selle kõva häälega välja hõikama? :D Eile hommikul juhtusin kuulma ka Skyplusi hommikuprogrammi ning seal saatejuhid arutasid, et miks olivaja teha Nublule NIII PÕHJALIK taustauuring? Et on näha, et vaeva on nähtud täiega. Aga miks? Alari Kivisaar arvas, et tegu kättemaksuga. Mis kättemaksuga, jäi mulle küll arusaamatuks, aga samamoodi jääb mulle vist igavesti arusaamatuks, mis oli vaja Nublu pärisnimi klikkide nimel maha müüa? 😂

"Uudishimu tappis kassi."
Muidugi oli huvitav teada saada, kes Nublu siis päriselt on, et ta pole mingi suvaline kaak, vaid tõesti väga intelligentne ja haritud noormees.
Aga minu arust  oleks see võinud ju ikkagi edasi olla nii öelda avalik saladus.

Eks igal ühel omad arvamused.

Ma usun ja loodan, et see identiteedi paljastamine Nublu karjäärile negatiivselt ei mõju. Muidugi pole vahet, kes ta tegelikult on, kui ta päriselt oskab laulda ja inimestele peale ja südamesse läheb. 

Kommentaarid

  1. Tegelikult väga alatu tegu. Kindlalt oleks ta kunagi enda isiksuse paljastanud aga vot mõned nii uudishimulikud. See teema ajas suht kettasse tegelt, muud lisada ei oska 🤣🤣

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Just, minu arust ka alatu ja mind ajas ka tigedaks. :D

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused