MUST REEDE - parim aeg jõulukingituste ostmiseks!



Juhuu! Kaua oodatud MUST REEDE on taas kätte jõudnud. 
Miks see päev nii eriline on? No ikka on, sest nii paljud kauplused, poed ning e-poed lähevad selle päevaga kaasa ning üllatavad ostlejaid suurepäraste soodustustega. 
Mõtlesin mõned soodustused ka teieni tuua. 

  • Saa Napsie.ee'st kõik tekid ja padjad -60% soodsamalt, kasutades sooduskoodi BLACKFRIDAY. Mina igal juhul täiega kiidan näiteks Napsie patjasid. Kui muidu läks mul tarvis 2-3 tavalist patja, et ennast mugavalt tunda, siis nüüd piisab ühest napsie padjast! Pluss Naspsie lehel saab hetkel keerutada ka õnneratast, millega saab Napsie toodetelt 19-60% soodustust! Ära maga võimalust maha!
PS: Soovitan liituda Bonusway'ga, sest esiteks leiad sealt palju musta reede soodustusi ning teiseks teenid oma ostudelt ka raha tagasi! Liitu Bonuswayäga SIIT! Kui Sul on juba Bonusway olemas, siis ära unusta oma lemmik e-poode avada just läbi selle! :) Mõned näited Bonusway's leitavatest e-poodide soodustustest:
  • Suurepärased allahindlused on Hansapostis, lausa kuni -70%! Must reede on parim aeg jõulukingituste soetamiseks, sest kõik on nii odav! Ära unusta Hansaposti leheküljele siseneda läbi Bonusway, sest siis teenid veel oma ostudelt raha ka tagasi, Hansapostist teenid iga ostuga tagasi 2,45€!
  • Megad soodustused ei puudu ka Aliexpressist! Kui sisened Ali'sse läbi Bonusway, teenid oma ostusummadelt tagasi 4%! +Ali'st tellides saad ka sooduskuponge kasutada, mine tšeki lähemalt Aliexpress.com!
  • ASOS'es -20% KÕIKIDELT TOODETELT, kui kasutad koodi HELLO20. Läbi Bonusway tellides saad tagasi oma ostudelt KUNI 6% boonuseid!
  • Musta reede pakkumised on aktiivsed ka Myvitamins.com's, kus võid tooted saada odavamalt lausa kuni 60%. Läbi Bonusway, teenid tagasi kuni 10% boonuseid!
Mine uuri lähemalt Bonuswayst ning ära maga maha musta reede parimaid pakkumisi! PS: Paljud pakkumised kehtivad kuni selle nädalavahetuse lõpuni!

Kommentaarid

Populaarsed postitused