Kas Sa vahel igatsed ka .... ?

Enne kui Henri Rootsi läks, istusime linnas voodi peal ja siis järsku küsis ta minult, et "Kas vahel igatsed ka mõnda asja mida Sa rasedana teha ei tohi?"

Vaatasin talle suurte silmadega otsa, sest ei saanud aru mida ta selle all mõtlema ja küsisin vastu, et "Mida ma igatsema peaks siis?"

Siis Henri ütles: "Siidrit, veini jne?"

Hakkasin südamest naerma ja ütlesin tuimalt: "Ei" :D

Ma pole maikuu lõpust saadik tilkagi alkoholi tarvitanud. Ma olen lausa allergiline alkoholijoobes inimeste vastu. Isegi alkoholilõhn juba ajab mul südame pahaks.
Arvatavasti see ongi minu nii öelda täis-karskluse algus.

Ma pole kordagi mõelnud, et tahaks tagasi neid aegu, kui sai kõvasti pidu panna ja alkoholi juua.
Ma olen lausa õnnelik, et ma olen oma joomised nooruses ära joonud. Sest tõesti, alkohol tekitab minus küll vastakaid tundeid.

Miks?

Ma arvan, et sellepärast, et need kuud mis ma pole nüüd tilkagi joonud ja olen pidanud olema seltskonnas ainuke kaine inimene, olen ma näinud täpselt, kui absurdseks ja imelikuks inimesed ikka alkoholi tarvitades muutuvad. Eriti neiud. Oma tegudele ja sõnadele ei anta aru.
Ma ei kirjuta seda siia nüüd sellepärast, et tahaksin nüüd kõigile täiega peale suruda, et jätke alkoholi tarvitamine järgi vms. :D Ise teate mis teete, aga lihtsalt juua tasub mõistuse piires. (Mis siis et mõistus on piiritu :D )

Muidugi seda Henri minult ei küsinud, aga üks asi mida ma rasedana ja ega ka tulevikus teha ei tohi on autoga kiiruse ületamine. Eks paljud teavad, et ma olen inimene, kes tõsiselt armastab kiirust. See on tõsine kirg mul. Ja seda ma vahel tõesti igatsen. Sest minus tekitas see adrenaliinitunnet. Aga nüüd kui mul on inimesed, kelle nimel ma lihtsalt PEAN kindlasti elama, siis ma olen selle kire pidanud maha matma.
No oma küla tee peal sõites tunnen ma endiselt end kindlalt. "Küla rakett ja tolmutaja" nagu teised mind Mõndaveres nimetavad. :D

Ja muid asju nagu ju polegi, millest ma rasedusega ilma oleks jäänud ja mida ma igatsema peaks?
Noh natukene igatsen trenni tegemist ka, aga samas peale sünnitust PEAN ma nagunii hakkama end taas vormi ajama, niiet sellega on ka asi korras. :D

Kommentaarid

Populaarsed postitused