Jee, Maša ja Karu ning seiklused Teliaga. :D

Ma pole tegelikult eriline teleka vaataja kunagi olnud ning vist see on ka põhjus, miks ma eriti pole digiboksist puudst tundunud. Moel elades oli meil Starman, kui ära kolisime, siis võtsime selle Tapale kaasa, aga siin see ei hakanud toimima, ainult mega korraks toaantenniga kraanikausi kohale ehitatud torni otsas. :D Võib-olla kui oleksime antenni õue paigaldanud, siis oleks isegi tööle hakanud, aga aasta alguses mõtlesime, et tühja kah ja tagastasime Starmanile tema seadmed. 

Veebruari lõpus ostsime endale suure plasma teleri ning selle ühendasime arvutiga ning arvutist panime filme ja multikaid. Nii täienes üsna kiiretsi ka meie päris oma DVD kogu, kusjuures avastasin odavalt - lausa 1€ eest väga põnevaid filme. Ühte mida ma kindlasti soovitan vaadata on "That's my boy"  - no lihtsalt tõeline huumor. 

Nii kaua kui Priit ja Kerli meie kõrvalkorteris elasid, maksime neile väikest raha ning saime kasutada nende wifit. Aga kuna nad mai alguses ära kolisid, siis kadus ka see võimalus. Siis laadisin oma emt internetikaardile raha ja kasutasime nüüd kuu aega seda. Aga see ei tasunud ära. sest 12€ eest said 20GB netti, mis sai vähem kui kahe nädalaga juba läbi, seega kuu ajaga kulus vähemalt 24€, tühisele 40GB-le, ja seda ka siis kui ikka kasutasime netti minimaalselt. Paar korda lubasime endale seda luksust ja vaatasime MINU.TV'st filme, aga tund aega filmi oli juba vähemalt 1GB netti. :D
Nii me siis eelmine neljapäev suundusimegi Teliasse ja uurisime, kas saaksime endale wifi ruuteri ja digiboksi. Kena teenindaja kohe uuris kas meie majal on äkki võrk juba olemas ja siis ütles, et ohhoo, olemas jah, et saadab tehniku meile ja temaga koos ka seadmed. 

Tehniku aeg oleks olnud siis eile (13.06) kella 11-13.30 vahel. Tegelikult Teliasse kohapeale läksimegi just sellepärast, et me poleks tahtnud tehnikut. Internetist teenust tellides pakkus ta aga kogu aeg tehnikut ja seetõttu otsustasimegi kohapeale minna. 
Okei, kuna ta seal aga ikka seda tehnikut pakkus, siis olime nagu okei, las ta siis tuleb. 
Eile siis helistati pool 11 mulle ja sama teenindaja ütles, et kahjuks teile ikka ei saa seda sinna paigaldada, kuna kaablimaht vms on täis (ülekoormatud). Et kui ikka soovite teenust, siis peate kohapeale tulema ja vormistama. 

Täna hommikureaktsioon, kui ma panin Masša ja Karu tööle. :D
No tänks, et pidime 5 päeva ootama mõttetult, et tehnik tuleks, aga keda ei tulnud, oli tehnik. :D
Õhtul kui Henri töölt koju saabus, sõime kõhud täis ja läksimegi siis JÄLLE Rakverre Teliasse. 
Seekord läks siis kõik õnneks ja saimegi oma kaua oodatud digiboksi ja ruuteri. 

Nüüd lapsel vähemalt kodus lõbu laialt, sest multifilmide valik on T-O-H-U-T-U! 
Peaaegu poolteist kuud polnud ta Mašat ja Karu põhimõttelisel tüldse näinud ja kui ma selle siis hommikul tööle panin, vajus poisil suu pärani lahti ning ta reaalselt istus kaks tundi ja vahtis oma ette seda (minujaoksniiäratüüdanud) multikat. :D

Nüüd näeb ta seda multikat juba kolmadas keeles. Sest muidu panime talle Youtube'st seda ja siis oli see kas vene või inglise keeles. Aga MinuTV kaudu on see eesti keeles. :D

Milliseid multikaid Teie lapsed vaatavad? Kui palju kulutavad Teie lapsed päevas aega multikate vaatamisele?
Millist interneti- ja teleteenust Teie kasutate? 

Kommentaarid

Populaarsed postitused