Lobajutt üleeilsest ja eilsest

Magusat  ja õndsat und magamas. :D
Üleeile ärkasime koos Karl Hendrikuga kell kaheksa. Üldse imestan, et ta on hakanud viimasel ajal pikemalt magama (välja arvatud eile, kui ta ärkas kell pool 7). 
Traditsiooniliselt panin nagu ikka multika käima ning hakkasin talle hommikusööki tegema. Tema muidugi tegi samal ajal pättust nagu ikka. Näiteks võttis ta kapi pealt suure poti ning läks ja lihtsalt istus sinna sisse. Noh jah, lapsed.

Söök valmis, sõime kõhud täis ning kuna oli nii meeletult soe ja ilus ilm otsustasime õue ilma nautima minna. Panin ta riidesse ning 9.45 olimegi juba õues. Väga nõme on see, et meie aiale pole siiamaani väravat ette pandud ja sellepärast pean ma kogu aeg Karl Hendrikule järgi jooksma, sest tal on vaja minna aiast välja sõiduteele. Õnneks meie tänavas sõidavad autod harva, aga siiski on kogu aeg hirm, et kuskilt lipsab mingi tsort välja ja sõidab poisist lihtsalt üle. 
Vahepeal poiss siiski ikka halastas emmele ning oli ilusti aias ka ning mina sain samal ajal vaipa kloppida. Klopperit meil aga pole ning see pärast tegin ma seda mingi puutoikaga. :D Aga ajas asja ära küll. :D

Kokku olime õues poolteist tundi. Siis muutus Karl Hendrik juba uniseks ning läksime tuppa ja viie minutiga poiss magas nagu nott. Mina sain siis uuesti õue toimetama minna. Istutasin maha Annika kaasa antud piparmündi ja tegin kuuri veel natuke ruumi ning tassisin mõned üleliigsed asjad koridorist taas ära. 
Kokku magas Karl Hendrik kaks tundi ja ärkas pool 2. Mina hakkasin siis vaikselt pelmeenisuppi tegema. Supi sai peale kella kolme valmis, sõime Karl Hendrikuga kõhud täis ja vaatasime koos multikaid. Henri jõudis koju peale viit, sõi ka kõhu täis ja siis panime lapse riidesse ja läksime õue jalutama. Käisime Konsumis ja Säästus üle pika aja. Avastasime, et Karl Hendrikule maitsevad väga need Dumle pulgakommid. Need head, ei määri eriti ja ei tee nägu ka kleepuvaks nagu need tavalised pulgakad.

Väljas jalutasime umbes 4 km. Kodu juures Karl Hendrik veel jooksis tükk aega ringi ja mängis minu ja Henri autos, samal ajal kui Henri ja ta isa minu auto pagaasnikulukku parandasid. Kolmveerand kaheksa läksime meie Karliga tuppa ja panin ta magama. 
Siis läksin uuesti õue mingi aja möödudes, et näha kaugel see pagassiluku parandus on. Õnneks said nad lõpuks selle korda. Selleks ajaka tulid Priit ja Kerli ka sinna, käisid veel korterist mingit lauda ära toomas ja rääkisid juttu. Lubasid Karlile ta siili tagasi tuua, aga mida nad ei toonud, oli siil. :D Laupäeval pidid vist uuesti tulema, loodan, et siis nad siili maha ei unusta, haha. :D
Kuigi eile ärkas Karl Hendrik pool 7, siis magama jäi ta uuesti kell 11 ning magas lausa poole kaheni. Uni oli iagl juhul tal magus. :D

Õues kivide juttu kuulamas. :D

Siis hakkasin ma vaikselt süüa vaaritama - kooki ja õhtusööki. Kolm tundi vaaritasin ja valmis sain 15 minutit peale seda, kui Henri koju jõudis. Sõime kõhud täis, panime lapse riidesse, viisime ta Henri venna juurde ja ise läksime käisime Rakveres.
Ega me sealt Rakverest midagi peale Karli uute papude ei saanudki. :D
Noh neli uut filmi/multikaid saime ka.
Praegu vaatabki Karl Hendrik õhinal teletupsusid. :D Masa ja Karu on tal lausa unustusse vajunud ja ta vaatabki iga päev erinevaid multifilme suure põnevusega. Teda on nii lahe kõrvalt vaadata. :D

Kommentaarid

Populaarsed postitused